meeting 8

У Посольстві Республіки Узбекистан в Україні відбулися переговори з генеральним директором великої української фармацевтичної компанії «Лекхім» Печаєвою Тетяною Валеріївною.

Займаючи лідируючі позиції на фармацевтичному ринку України, група компаній «Лекхім» зацікавлена ​​у виході на центральноазіатський ринок, який стрімко розвивається протягом останніх років, шляхом створення спільно з узбецькими партнерами підприємства з виробництва лікарських засобів.

Беручи до уваги курс Узбекистану на модернізацію підприємств фармацевтичної галузі республіки, впровадження сучасних наукових досягнень і прогресивних інноваційних технологій, спільний проект з виробництва лікарських засобів вартістю понад 40 млн доларів буде сприяти розвитку сучасної високотехнологічної фармацевтики Узбекистану в вигляді виробництва та реалізації антибіотиків широкого спектру дій.

В ході переговорів співрозмовники відзначили рішучість реалізувати проект в найближчі терміни, незважаючи на нові виклики, і забезпечити ринок регіону ефективними, якісними і доступними лікарськими засобами.