Завдяки програмі структурних реформ авіаційна промисловість Узбекистану зазнає серйозних змін. Галузь виходить на новий рівень вдосконалення, спостерігається успішна реалізація реформ, спрямована на подальшу лібералізацію авіаційного ринку, розширення географії польотів, впровадженню сучасних методів управління.

У той же час, актуальні завдання, що стоять перед національною авіаційною індустрією, припускають також активізацію міжнародного співробітництва, розширення мережі міжнародних партнерів.

Виходячи з вищезазначеного, напередодні Дня повітряного флоту Республіки Узбекистан в Посольстві відбулася зустріч з керівництвом компанії APG Ukraine основною сферою діяльності якої є сприяння авіакомпаніями в професійних, затрато-ефективних рішеннях, спрямованих на отримання значного стабільного зростання виручки.

Сьогодні APG Ukraine є частиною глобальної мережі APG, яка складається з провідних Генеральних агентів з продажу (GSA) у всьому світі і охоплює понад 150 країн.

В ході зустрічі було обговорено широке коло питань, спрямованих на консолідацію зусиль сторін з метою відновлення повітряного авіасполучення між країнами, збільшення туристичного потоку, створення умов для лоукостерів і приватних авіакомпаній України в рамках ініціативи Узбекистану по введенню режиму «відкрите небо» в регіональних аеропортах нашої країни.